Forslag

    Philips Lighting offentliggjør planer om endring av firmanavn til Signify, samtidig som produktene fortsatt kommer til å beholde Philips-navnet.

    Mars 16, 2018

    Eindhoven, Nederland - Philips Lighting (Euronext: LIGHT) som er verdensførende innen belysning har i dag offentligjort planer om å endre navn fra Philips Lighting til Signify. Dette nye navnet på firmaet er valgt på bakgrunn av en utvikling som fører til at lys bliver et intelligent språk som skaper nettverk og som formidler betydning.

     

    Firmaet kommer til å fortsette å bruke Philips som merkevare – den mest pålitelige belysningsmerkevaren i verden - i henhold til den eksisterende lisensavtalen med Royal Philips. 

     

    “Vi er glade for å kunne annonsere det nye firmanavnet som er enda et skritt i utvikling vår” sier Eric Rondolat som er CEO for Philips Lighting. “Det nye firmanavnet vårt er et tydelig uttrykk for vår strategiske visjon og en fantastisk mulighet for å introdusere et nytt unikt virksomhetsuttrykk, og som i tillegg kommer til å skape et større sammenhold mellom våre 32000 ansatte. Samtidig er vi stolte for at vi kan fortsette å bruke Philips-merkevaren på produktene våre.”

     

    Philips Lightings røtter går helt tilbake til da Frederik og Gerard Philips i 1891 grunnla firmaet for 125 år siden i den Nederlandske byen Eindhoven. Firmaet har gjennom hele sin historie vært i teten når det gjelder de store nyvinningene innen belysning. I dag er firmaet industriledende på verdensplan innen konvensjonell belysning, LED og oppkoblet belysning og har i tillegg det største oppkoblede belysningsnettverk i verden.

     

    Den nye firmanavnet er i overenstemmelse med firmaets avtaler i henhold til Company Name License Agreement med Royal Philips, som krever at firmaet skifter navn i løpet av 18 måneder etter at Royal Philips ikke lengre har en styrende interesse i firmaet.

     

    I sammenheng med firmaets navneskiftet, blir et forslag til endring av vedtekter for Philips Lighting N.V. sendt til generalforsamlingen som avholdes 15. mai. Philips Lighting N.V. børsticker kommer fortsatt til å være (Euronext: LIGHT).

    For mer informasjon, ta kontakt med:

     

    Philips Lighting

    Anne-Cathrine Tjørnehøj, PR Manager

    Tlf: +45 40330806
    E-post: anne-cathrine.tjornehoj@signify.com

    Om Philips Lighting

    Philips Lighting (Euronext: LIGHT) er verdensledende innen belysningsprodukter, systemer og tjenester. Vår forståelse for lysets positive effekt på mennesker, og vår brede teknologiske kunnskap, gjør at vi kan levere digitale belysningsløsninger som åpner opp for nye forretningsmuligheter, beriker opplevelsen for brukerne og hjelper til med å gjøre menneskers liv bedre. Vi henvender oss til både det profesjonelle markedet og forbrukermarkedet, og er førende i markedet når det gjelder å benytte Internet of Things (IoT) for å forvandle hjem, bygninger og byrom. I 2017 hadde vi en omsetning på 7,0 milliarder Euro og 32.000 ansatte i over 70 land. Du finner nyheter fra Philips Lighting på den internasjonale siden Newsroom, på Twitter , på LinkedIn og på de lokale nyhetsredaksjonene. Informasjon for investorer finnes på Investor Relations-siden.