Forslag

    Nye produkter fra Philips Hue blander lys, farger og lyd
    Nye produkter fra Philips Hue blander lys, farger og lyd 

    1 September, 2021

    Nye produkter fra Philips Hue blander lys, farger og lyd

     

    Signify (Euronext:LIGHT) som er verdens førende innen belysning, har lansert et stort utvalg av Philips Hue smartprodukter og smartfunksjoner. Det nye utvalget består av fire nye produkter med gradient-teknologi, nye White ambiance filamentpærer, mer lyssterke smartpærer og nye lamper til tak og baderom. Philips Hue app blir også oppdatert med verdens første helintegrering av lys og musikk i samarbeid med Spotify.

     

    Få den perfekte blandingen av farget lys


    Sist år lanserte vi Philips Hue Play gradient lightstrip, og nå utvider vi gradientutvalget med den helt nye Philips Hue Play gradient light tube. Denne light tube bruker gradient-teknologien som blander forskjellige lysfarger i en enkelt lampe, og er laget for å plasseres ovenpå eller under TV’en. Play gradient light tube i svart eller hvitt, gir et helt nytt liv til hjemmekinoen.


    Andre produkter fra Philips Hue har også fått gradient-teknologi: Den oppgraderte Philips Hue gradient Signe gulv og bordlampe som fås i svart og hvitt, og Philips Hue ambiance gradient lightstrip. Den nye lightstrip har den fordelen at den kan vise flere farger på samme tid.

    Den første helintegrering av lys og musikk noensinne


    Den banebrytende Philips Hue + Spotify-integreringen gir en unik underholdningsopplevelse i hjemmet. Etter at du har linket Spotify- og Philips Hue-kontoene dine, henter Philips Hue-appen metadata fra hver enkel sang som spilles på Spotify. Philips Hue bruker deretter metadata for å lage en avansert lysoppskrift basert på tempo, rytme, sjanger og stemning.

     

    I den nye synkroniseringsfanen i Philips Hue-appen, kan man justere lysstyrke, intensitet og fargepaletten som brukes, slik at du får et helt personlig uttrykk. Uansett om du slapper av på sofaen, rydder i huset eller har venner på besøk, kommer du til å oppleve musikk på en helt ny måte.


    Philips Hue + Spotify-integrering lanseres globalt den første september som early access til Philips Hue app 4-brukere. Fra oktober 2021, kommer funksjonen til å være standard i Hue app 4.

    Som verdens førende innen smartbelysning, ser vi hele tiden etter nye og spennende måter vi kan tilby personlige belysningsopplevelser i hjemmet. Med de nyeste gradientproduktene og integreringen med Spotify, får Philips Hues brukere muligheten for å blande lys med farger og lyd, og få den mest avanserte belysningsopplevelsen noensinne.”

     

    sier Jasper Vervoort
    Sjef for Philips Hue hos Signify.

     

    Et større utvalg av smartpærer med kraftig lysstyrke

    Alle Philips Hue Filament med E27-fatning fås nå i White ambiance med alle nyanser fra varmhvitt til kaldt hvitt lys. Disse smarte LED i vintagestil gjør rommet lysere med blåtoner når du har bruk for fokus, og stråler med et gyldent skjær som gir en koselig og avslappende atmosfære når du har bruk for det. I tillegg blir utvalget av filamenter utvidet med en White Filament E14 mignionpære.


    Philips Hue smartpærer i White, White ambiance og White and color ambiance, kan nå fås i 1100 og 1600 lumen (som tilsvarer standardpærer på 75 W og 100 W). Du kommer alltid til å ha nok lys uansett hvor det skal være.

     

    Nye taklamper fra Philips Hue


    Philips Hue Surimo takpanel går nesten i ett med taket og kommer i både en rektangulær og en kvadratisk versjon – ideell for å gi romfølelse på mindre områder eller i hjem der det er lavt under taket. Philips Hue Enrave taklys kan fås i svart og hvitt, og gir varmt til kaldhvitt lys til stuen, soverommet og kjøkkenet. Enrave kan også fås som en pendel som gir et kraftig lys ned på et spisebord eller kjøkkenøy, samtidig som den lyser et dekorativt spredende lys opp i taket. Senere i år lanseres Philips Hue Infuse taklys som gir hvitt og farget lys i tillegg til et subilt lys i taket.

     

    Få et luksusspa med de nye baderomslys fra Philips Hue


    Smartbelysning på baderommet kan gi deg energi og gjøre deg opplagt om morgenen, og den samme belysningen kan hjelpe deg med å slappe av om kvelden. Hvis du vil skape en luksuriøs stemning på baderommet, kan du installere Philips Hue Xamento innfelte spotter som har et minimalistisk og eksklusivt design i krom, og eventuelt installere Philips Hue Devere taklys som gir en kombinasjon av et kraftig varmt-til-kaldt hvitt lys og indirekte lyseffekter. Utvalget av baderomslys fra Philips Hue får enda en utvidelse senere i år, med Philips Hue Xamento taklys som også gir hvitt og farget lys.

     

    Nye programvareoppdateringer for unike lysopplevelser


    Fra første september, blir den nylig lanserte Philips Hue app 4, utstyrt med dynamiske scener. Dynamiske scener gjør at lysene i rommet eller i sonen, sakte og sømløst skifter i de forskjellige fargene i scenen og på denne måten skaper et helt unikt lysbilde.


    Signfy har også annonsert en annen ny funksjon som legges til i Hue scene gallery på høsten 2021. Med 24 timers spesialscener, justerer lysene dine automatisk fargen og lysstyrken i forhold til døgnet. Den første scenen, Natural light, imiterer solens gang i løpet av dagen og endrer langsomt lyset i forhold til dagslyset. Tidspunktene kan justeres i forhold til din daglige rutiner, men et tips er å starte med klare, kjølige toner for å gi energi til morgenstunden og avslutte dagen med en varmere gylden glød som hjelper deg å slappe av mens solen går ned.


    Til slutt, en nyhet som mange gamere blir glade for: Den kommende programvareoppdateringen til Philips Hue Play HDMI sync box høsten 2021. Brukere kommer til å kunne oppdatere deres Sync boxer slik at enhetene blir kompatible med de nyeste spillkonsollers bruk av 120 Hz, noe som sikrer at spillere får den beste mulige oppdateringsraten. Sync Box støtter 120 bilder i sekundet med en oppløsning på 1080p og 1440p. Hvis man heller ønsker den høyeste mulige oppløsning, kan sync box også støtte 4K-oppløsning med oppdateringsrate på 60 hz.

    Utvalg

     

    • Philips Hue ambiance gradient lightstrip (tilgjengelig fra 14 september)
      669 kr (1m) / 1659 kr (2m) 
     
    • Philips Hue gradient Signe lampe for bord eller gulv (tilgjengelig fra 14 september)
      2219 kr (bord)/ 3319 kr (gulv)
     
    • Philips Hue Play gradient light tube (tilgjengelig fra 26 oktober)
      1989 kr (kompakt)/ 2219 kr (stor) 
     
    • Philips Hue White ambiance Filament-pærer (tilgjengelig fra 1 september)
      339 kr (A60) / 449 kr (ST64) / 449 kr (G93) / 559 kr (ST72) / 559 kr (G125) 
     
    • Philips Hue White, White ambiance and White and color ambiance 1100 lumen-pærer (tilgjengelig fra 1 september)
      229 kr (Pakke med 1, White) / 389 kr (Pakke med 1 White ambiance) / 669 kr (Pakke med 1 White and color ambiance)


    • Philips Hue White, White ambiance and White and color ambiance 1600 lumen pærer (tilgjengelig fra 12 oktober)
      279 kr (1 stk White) / 559 kr (1 stk White ambiance) / 779 kr (1 stk White 
      and color ambiance)

    • Philips Hue White Filament mignion (tilgjengelig fra 1 september)
      339 kr (1 stk) / 559 kr (2 stk) 

    • Philips Hue Surimu taklampe (tilgjengelig fra 14 september)
      2989 kr (1200 x 300 mm) / 2989 kr (600 x 600 mm)

    • Philips Hue Enrave taklys (tilgjengelig fra 12 oktober)
      1119 kr (S) /1.769 kr (M /2429 kr (L) /2799 kr (XL)

    • Philips Hue Enrave pendel (tilgjengelig fra 12 oktober)
      2659 kr

    • Philips Hue Infuse taklys (tilgjengelig senere i år)
      2.099 kr (M) / 2.769 kr (L)

    • Philips Hue Devere taklys (tilgjengelig fra 12 oktober)
      1879 kr (M) / 2549 kr (S)

    • Philips Hue Xamento innfelte spotter (3 stk) (tilgjengelig fra 4 september)
      2.219

    • Philips Hue Xamento taklys (tilgjengelig senere i år)
      2.219 kr (M) / 2.799kr (L)

      Se mer på
      : www.philips-hue.com

    Om Signify

     

    Signify (Euronext: LIGHT) er verdens førende innen belysning både for det profesjonelle markedet, forbrukermarkedet og belysning til Internet of Things. Våre Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverte tjenester gir merverdi til firmaer og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2023 hadde vi en omsetning på 6,7 milliarder Euro og cirka 32000 ansatte fordelt på over 70 land. Vi utnytter lysets fulle potensiale for at gi lysere hverdag og bidra til en bedre verden. Vi har vært i Dow Jones Sustainability World Index i syv sammenhengende år siden børsnoteringen vår, og har oppnådd platinium-klassifisering hos EcoVadis i fire sammenhengende år, noe som plasserer Signify i den beste 1 prosent av firmaene som blir vurdert. Nyheter fra Signify finner du på Newsroom, X, LinkedIn og Instagram. Investorinformasjon finner du på Investor-siden vår.

    Meydan Bridge

    Flere pressemeldinger

    • Signifys resultat for annet kvartal 2024

      juli 26, 2024

      Signifys resultat for annet kvartal 2024

    • Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team i nytt partnerskap

      juli 02, 2024

      Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team i nytt partnerskap

    • Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din

      juni 18, 2024

      Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din