Forslag

    Nye Philips Hue-lanseringer

    18. juni 2024

    Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din, personlig hjemmeinnredning og mer

    Oslo, Norge – Signify (Euronext: LIGHT), verdensledende innen belysning, kunngjør lanseringen av splitter nye Philips Hue-lys og appfunksjoner som gir deg flere måter å utvide og tilpasse belysningen i hjemmet ditt på. Philips Hue Twilight, merkets nyeste innovasjon, ble designet for å hjelpe deg med døgnrytmen din. Etter lanseringen av Lightguide Ellipse-lyspæra, blir Philips Hue Lightguide-utvalget fullført med fire flere former – liten globeform, stor globeform, Edison og trekant – som enkelt kan kombineres med matchende bordlamper. Vi lanserer også Philips Hue Solo lightstrip, som lar deg legge til lys hvor som helst i hjemmet ditt, og Philips Hue Datura, et takpanel med to lyskilder.

    Våkn opp og føl deg oppladet

     

    Philips Hue Twilight nattbordslampe, tilgjengelig i både hvit og svart, ble designet for å støtte døgnrytmen din: det hjelper deg å opprettholde en regelfast søvnrutine, ved å sovne til et avslappende lys og våkne med en mer oppladet følelse. Med to individuelt kontrollerbare lyskilder – et belysningshode og et baklys med ColorCast-teknologi – etterligner Philips Hue Twilight himmelens brede fargepalett både morgen og kveld.

     

    Det kompakte designet passer godt på nattbordet og har to justerbare knapper for å kontrollere lyset, i tillegg til Philips Hue-appen. Som standard går én knapp gjennom seks nye lysscener, som "Arise" eller "Sleepy". Den andre utløser den nye Sunset Go to sleep-automatiseringen, som simulerer en solnedgang med en rik blanding av røde toner.

     

    Sett i tillegg en oppvåkningsautomatisering, som gradvis lysner opp slik at du forsiktig våkner til morgensola sine farger. Med meget lav dimming får du jevne overganger for en effektiv vekking til det perfekte nattlyset. Philips Hue Twilight dimmer til en bransjeledende lysstyrke på 0,5 %.1

    Iøynefallende lys som setter preg på moderne hjemmeinnredning

     

    Etter lanseringen av den populære Ellipse-formen lar de fire nye Philips Hue Lightguide-lyspærene deg skape en unik lysopplevelse. Brukere kan nå velge mellom fem førsteklasses former for munnblåste glasslyspærer: liten globeform, stor globeform, trekant, Edison og Ellipse. Deres stilige og moderne design gir deg en iøynefallende moderne stil sammen med alle de smarte funksjonene til Philips Hue. Disse lyspærene kan lyse i millioner av nyanser av hvitt og farget lys, slik at du kan tilpasse og designe fargerike lysscener, og kan kontrolleres med Philips Hue-appen.

     

    Lightguide-lyspærer kan kombineres med en Philips Hue 3D-printet bordlampefot. Brukere kan plassere duoen på side- eller salongbord som stilig dekor som setter preg på hjemmeinnredningen. Lampen er 3D-printet med biosirkulære materialer2, og er tilgjengelig i grågrønn, sandfarge og blank svart.

    Legg til fleksibelt lys i vanskelig tilgjengelige områder

     

    Form og bøy belysningen til dine behov med Philips Hue Solo lightstrip. Enkel for alle å bruke. Den gir deg den ekstra fleksibiliteten til å selv legge til lys på vanskelig tilgjengelige steder. Med klippbare 3m, 5m og 10m versjoner, passer den inn i hvilket som helst område, for eksempel i skap, på tak eller på vegger, og langs trapper og gulv, for å oppgradere alle områdene dine. Opplyst med 1700 lumen, og med imponerende lyseffekt, vil din lightstrip lyse opp hjemmet ditt med rene farger og rent hvitt lys (takket være RGBWW LED-er). Philips Hue-brukere kan enkelt utvide det smarte lysområdet sitt ved å integrere sin lightstrip med hele Philips Hue-systemet — få tilgang til ulike lysopplevelser som passer til hvilken som helst stemning.

    Taklamper for å lyse opp alle rom

     

    Philips Hue Datura taklampe med rund form og slank rammeløs profil forbedrer følelsen hvor som helst rundt hjemmet ditt, spesielt i rom med lav takhøyde. Takpanelet kommer med to individuelt kontrollerbare lyskilder i hvitt og fargelys som skaper både god belysning, med et kraftig funksjonelt lys, og en myk takglød med et enkelt trykk og tilpassbare fargeeffekter.

     

    I tillegg gir Philips Hue Tento deg hvitt lys, sammen med varmt til kjølig hvitt og fargelys for å lyse opp alle mulige områder av hjemmet. Med sitt elegante runde design ser den bra ut hvor som helst og er enkel å installere i store skap, garasjer og mer.

     

    Philips Hue slanke innfelte lys gir deg fleksibiliteten til å legge til fargerik smartbelysning hvor som helst. Med sin utrolig tynne profil er de enkle å installere og passe inn der tradisjonelle lys ikke passer. Dette gjør det mulig å legge til fargekompatible innfelte lys i rom med undertak, for eksempel i soverom, i kjelleren, stue eller bad. Med opptil 1150 lumen og en bred lysstråle, kan Philips Hue slim innfelte lys fylle rommet ditt med lys og sørge for en perfekt lysspredning over store overflater.

    Som en bransjeleder, gir Philips Hue deg det mest omfattende belysningsøkosystemet, med fullt integrert hjemmeovervåking. Lys spiller en viktig rolle i folks liv; fra de våkner til de legger seg om natta. Med de nye produktene og appfunksjonene våre lar vi folk kontinuerlig tilpasse lysene i alle rom når som helst på dagen – og oppgraderer selv de vanskelig tilgjengelige områdene i hjemmene deres.”

     

    Jasper Vervoort
    Bedriftsleder Philips Hue hos Signify

    Andre nylanseringer fra Philips Hue

     

    GU10, og spotlamper som bruker GU10, har blitt oppgradert og skinner nå enda sterkere, slik at du kan lyse opp rommene enda mer. De tilbyr 400 lumen ved 4000k sammenlignet med forrige generasjons 350 lumen. I tillegg hjelper nye GU10-lyspærer deg med å ta et skritt mot et mer energieffektivt smarthjem, med en lengre levetid på 25.000 timer (sammenlignet med 15.000 timer) og 50 % lavere standby strømforbruk.

     

    Utenom de kontinuerlige lysinnovasjonene, har Philips Hue også nye appoppdateringer og forbedringer for sitt integrerte sikkerhetssystem. Philips Hue Secure-brukere kan stille inn lys- og lydalarmer til å utløses automatisk når systemet er tilkoblet, samt planlegge at sikkerhetssystemene deres skal til- og frakobles automatisk etter en timeplan. I tillegg kan brukere velge mellom tre forskjellige batterioptimaliseringsmoduser. Nye funksjoner blir tilgjengelige i sommeren 2024.

     

    For å finne ut mer om de nyeste Philips Hue-produktene og appfunksjonene, besøk www.philips-hue.com/newlaunches.

    Tilgjengelighet

     

    • Philips Hue Twilight i svart eller hvit (tilgjengelig 18. juni i EU, kun svart via www.philips-hue.com)
      • 3 229 kr
    • Philips Hue Lightguide Trekant (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • 1 159 kr
    • Philips Hue Lightguide Stor Globeform (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • 1.159 kr
    • Philips Hue Lightguide Liten Globeform (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • 929 kr
    • Philips Hue Lightguide Edison (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • 929 kr
    • Philips Hue kjegle eller kuppel bordlampe i grågrønn, sandfarge og blank svart (kun tilgjengelig 18. juni via www.philips-hue.com)
      • 689 kr
    • Philips Hue Solo lightstrip (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • 3m: 819 kr / 5m: 1 039 kr / 10m: 1 849 kr
    • Philips Hue Datura rund (tilgjengelig 18. juni)
      • ⌀ 384mm, White and Color Ambiance 3 449 kr
      • ⌀ 574mm, White and Color Ambiance 4 599 kr
    • Philips Hue Tento rund i svart eller hvit (tilgjengelig sommeren 2024 i EU og via www.philips-hue.com)
      • ⌀ 291mm, White: 819kr
      • ⌀ 291mm, White Ambiance: 1 039kr
      • ⌀ 291mm, White and Color Ambiance: 1 269 kr
      • ⌀ 421mm, White Ambiance: 1 389 kr
      • ⌀ 421mm, White and Color Ambiance: 1 729 kr
      • ⌀ 542mm, White Ambiance: 1 849 kr
      • ⌀ 542mm, White and Color Ambiance: 2 299 kr
    • Philips Hue Slim Recessed Light i svart eller hvit (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • ⌀ 90mm, White and Color Ambiance: 1 039 kr
      • ⌀ 170 mm, White and Color Ambiance: 1 269 kr
    • Philips Hue GU10 White (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • Separate lyspærer og pakker fra: 259-469 kr
    • Philips Hue GU10 White Ambiance (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • Separate lyspærer og pakker fra: 419-579 kr
    • Philips Hue GU10 White and Color Ambiance (tilgjengelig 18. juni i EU)
      • Separate lyspærer og pakker fra 749-1 269 kr

    I en fersk rapport fra Stiftung Warentest presenterer organisasjonen funn fra sin evaluering av ulike smarte LED-lamper som er tilgjengelige i det europeiske markedet, med fokus på flere ytelsesmålinger, inkludert minimum dimmingsnivå. Funnene avslørte at Philips Hue-produktene hadde den beste dimmeytelsen i testen.

    Materialene som brukes er ISCC PLUS (International Sustainability and Carbon Certification) sertifiserte avfallsstrømmer og rester. Dette kan være tallolje fra treforedlingsindustrien eller brukt matolje. Det biosirkulære granulatet som brukes som råmateriale for Signifys 3D-printede fatninger er ISCC PLUS-sertifisert og 71,5 % fornybart. Basert på fargene og tilsetningsstoffene som brukes i produksjonen alene, vil den offisielt massebalanserte hastigheten være "minst 55 %".

    For mer informasjon, vennligst kontakt:

    Nordisk PR-sjef

    Anne-Cathrine Tjørnehøj

    Tel: +45 40330806

    E-mail: anne-cathrine.tjornehoj@signify.com

    Mediaresurser

    Bilder

    Om Signify

     

    Signify (Euronext: LIGHT) er verdens førende innen belysning både for det profesjonelle markedet, forbrukermarkedet og belysning til Internet of Things. Våre Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverte tjenester gir merverdi til firmaer og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2023 hadde vi en omsetning på 6,7 milliarder Euro og cirka 32000 ansatte fordelt på over 70 land. Vi utnytter lysets fulle potensiale for at gi lysere hverdag og bidra til en bedre verden. Vi har vært i Dow Jones Sustainability World Index i syv sammenhengende år siden børsnoteringen vår, og har oppnådd platinium-klassifisering hos EcoVadis i fire sammenhengende år, noe som plasserer Signify i den beste 1 prosent av firmaene som blir vurdert. Nyheter fra Signify finner du på Newsroom, X, LinkedIn og Instagram. Investorinformasjon finner du på Investor-siden vår.

    Meydan Bridge

    Flere pressemeldinger

    • Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din

      juni 18, 2024

      Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din

    • Signify delivers net-zero Climate Transition Plan

      juni 18, 2024

      Signify delivers net-zero Climate Transition Plan

    • WiZ utvider produktporteføljen og lanserer Music Sync-funksjonen

      juni 17, 2024

      WiZ utvider produktporteføljen og lanserer Music Sync-funksjonen